Jump to content

Welcome to The Bolter and Chainsword
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Unable to Post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Torbenos

Torbenos

    +FRATER DOMUS+

  • + FRATER DOMUS +
  • 74 posts

So I've been having an issue in my WiP thread all day today where I seem to be unable to make a post. Whenever I click on Post I get a little load animation for a second and then nothing. There's no error message or any indication that something is wrong, but it does not post it either. I've tried closing and opening my browser (Chrome if that matters) and I am still able to post in different topics so unsure what the problem might be.



#2
WarriorFish

WarriorFish

    ++ PRÆFECT SOCIORUM ++

  • +++ADMINISTRATUM+++
  • 19,056 posts
  • Location:Blighty
  • Faction: Hunter Legion

This sounds like it might be related to the current main posting issue. Does posting from the full editor ("More Reply Options", or starting a new topic as here) always work?


gallery_30308_3239_3185.pnggallery_30308_9518_17558.pnggallery_30308_3239_193.pnggallery_30308_3239_17729.png
Painting Oaths Completed:
gallery_30308_3239_28.gifgallery_30308_3239_28.gifgallery_30308_3239_102.gifgallery_30308_3239_84.gifgallery_30308_3239_42.gifgallery_30308_3239_102.gifgallery_30308_3239_102.gifgallery_30308_3239_102.gifgallery_30308_3239_102.gifgallery_30308_3239_42.gifgallery_30308_3239_28.gifgallery_30308_3239_102.gifgallery_30308_3239_42.gifgallery_30308_3239_102.gifgallery_30308_3239_102.gif
gallery_30308_3239_42.gifgallery_30308_3239_102.gifgallery_30308_3239_42.gif
In the grim predictability of online 40k, there can be only Sun Tzu quotes

SM Cataphractii | IG Bullgryns | CSM Maulershrimp | =][= Inquisitor | AM Armigers | DE [Repaint]

#3
Torbenos

Torbenos

    +FRATER DOMUS+

  • + FRATER DOMUS +
  • 74 posts

Going into the full editor worked, and it told me one of the images had a format which wasn't useable here. So was likely that which was the issue before, just there was no message telling me that when I wasn't in it. Thanks!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users