Jump to content

Welcome to The Bolter and Chainsword
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

My Media button crashes reply


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Rogue

Rogue

    +FRATER DOMUS+

  • + FRATER DOMUS +
  • 378 posts
  • Location:Crediton
  • Faction: Gorgons

Hello

 

I'm really struggling with posting images at the moment. Uploading to the gallery, fine. Adding them into a reply, horrible.

 

If I try to use the 'my media' button, everything goes a bit grey and freezes. I can't edit anything I've already written, and the only thing I can do is use the back button on the browser to reverse out, losing the post.

 

If I click on the image button, it asks me for a URL. I put one in, hit okay, and then nothing happens. No image appears, nothing.

 

I don't know if it's a forum bug or just me, but any ideas would be appreciated.


ETL_2018_Medal_04_ETL_Magister.gifETL_2018_Medal_01_Custos_Fidei_02.gif


#2
sfPanzer

sfPanzer

    +FRATER DOMUS+

  • + FRATER DOMUS +
  • 11,809 posts
  • Location:Germany
  • Faction: Knights of Baal

I can't confirm. What browser are you using? Any addons that block scripts or such?


Disclaimer:

If my posts appear rude to you, I apologize. It's not meant to be rude in any way, it's just the way folks are in my country. It's really more about being direct than being rude. I know how it's perceived in the english speaking community and I already try to tone it down but I barely notice when it's too much since it's normal for me.


So yeah, I'm really not rude it's basically just cultural differences that act against me here. Again, I apologize.

gallery_62972_10568_7658.jpgbFk9acX.pnggallery_62972_14467_40478.pnggallery_62972_10568_4118.jpg


#3
Kurgan the Lurker

Kurgan the Lurker

    ++ INQUISITUS EXTERMINATI ++

  • +++ADMINISTRATUM+++
  • 18,582 posts
  • Location:Segmentum Solar
  • Faction: Vultures

You can also do:

 

[img]image link here[/img]

 

to get something akin to:

photo-3372.jpg?_r=1529872174

 

Small bit of extra typing but nothing major. Most of these bugs will be fixed this fall with the server fix and software update.


  • sfPanzer likes this

The Cult of Orange -- None Can Withstand Our Color!
Duck Blind Miniatures - The website has been gone for a long time so I've put up a FaceBook page to show what photos I have left or may add in the future.
Duck Blind Minis IG - I do post on IG too but fair warning there are other things (mostly the gym) on here besides minis.
Kurgan's Twitter Feed

Kurgan's FaceBook Page

"And maybe the Traitor Legions would come to their senses, renounce the Ruinous Powers and return to the light of the Emperor." -- Ciaphis Cain on the likelihood of a Mawloc being scared off by a melta blast.

 

Selling off the PILE OF SHAME! Links to my ebay page for everything that is going up over the next 10 days:
Kurgan's Pile of Shame auctions


#4
Rogue

Rogue

    +FRATER DOMUS+

  • + FRATER DOMUS +
  • 378 posts
  • Location:Crediton
  • Faction: Gorgons
Thanks chaps.

sfPanzer: Chrome, and I don’t think there are add-ons.

Kurgan: I’ll try that when I get back to my laptop. I guess the ‘image link here’ is just the URL from within my gallery?

ETL_2018_Medal_04_ETL_Magister.gifETL_2018_Medal_01_Custos_Fidei_02.gif


#5
Rogue

Rogue

    +FRATER DOMUS+

  • + FRATER DOMUS +
  • 378 posts
  • Location:Crediton
  • Faction: Gorgons

No joy - I get a red bar warning saying 'You are not allowed to use that image extension on this community'

 

I was trying to post this...

 

 

Aggressor squad Titus - a bodyguard of sorts for Captain Matteus (and at the moment, his entire command...)

 

[image tage here] http://www.bolterand...0-aggressors-1/ [off image tag here]


ETL_2018_Medal_04_ETL_Magister.gifETL_2018_Medal_01_Custos_Fidei_02.gif


#6
Chaplain Dosjetka

Chaplain Dosjetka

    ++ TUTATOR MONTEM ++

  • ++ MODERATI CEDO ++
  • 11,349 posts
  • Faction: Children of the Star-Wyrm
You need to right-click on the picture in the gallery, select the size, right-click the picture after it has loaded, "Copy Image Location", and then paste that between the [img] tags.

+ Oathbreaker +

 

"Suffer not the Heretic to live."

 

The Asylusian Insurrection: Children of the Star-Wyrm

[A Kill Team & Warhammer 40'000 narrative campaign]

 

+ Those Few Who Refused to Die +

[A Horus Heresy Isstvan III narrative log]

 

Black Templars - W:4 L:1 D:0


#7
sfPanzer

sfPanzer

    +FRATER DOMUS+

  • + FRATER DOMUS +
  • 11,809 posts
  • Location:Germany
  • Faction: Knights of Baal

Basically the url has to end with .jpg or .png etc (unless the source has hidden the actual file name)


For your image in medium size it would be: http://image.boltera...507_1463809.jpg


Disclaimer:

If my posts appear rude to you, I apologize. It's not meant to be rude in any way, it's just the way folks are in my country. It's really more about being direct than being rude. I know how it's perceived in the english speaking community and I already try to tone it down but I barely notice when it's too much since it's normal for me.


So yeah, I'm really not rude it's basically just cultural differences that act against me here. Again, I apologize.

gallery_62972_10568_7658.jpgbFk9acX.pnggallery_62972_14467_40478.pnggallery_62972_10568_4118.jpg


#8
Rogue

Rogue

    +FRATER DOMUS+

  • + FRATER DOMUS +
  • 378 posts
  • Location:Crediton
  • Faction: Gorgons

Got it. What Chaplain Dosjetka said nailed it. Thanks all.

 

On the 'my media' thing. If I try to post using the quick reply option - the box already open at the bottom of the thread, it works. But if I use the 'more reply options' button, and use the new box that opens up, the 'my media' button doesn't work in there.

 

When I use it in the quick reply, the screen fades out a little as the media panel loads (I assume that's part of the design, fading the background page out a little). In the more reply options box, the same fading happens (the greyness I mentioned before), but the media panel never loads.


ETL_2018_Medal_04_ETL_Magister.gifETL_2018_Medal_01_Custos_Fidei_02.gif


#9
Harrowmaster

Harrowmaster

    +FRATER DOMUS+

  • + FRATER DOMUS +
  • 554 posts
  • Faction: Alpha Legion, Imperial Guard

With the 'my media' problem you actually have to zoom out on your browser as the selection window does appear, just off screen at normal magnification.


My (very slow) Alpha Legion blog for the Horus Heresy:

 http://www.bolterand...y-alpha-legion/

 

My (hopefully not any slower than the above) Imperial Guard blog:

http://www.bolterand...3rd-army-group/

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users